Nu ligger jag i hängmattan, jag och maja h...

20110508285 (MMS)

Nu ligger jag i hängmattan, jag och maja har precis badat det var sviiinkallt men ändå rätt skönt att ha badat nu. Nu kom maja hon ska alltid komma och förstöra när man tare lungt. Nyss ramlade ner och maja blev sur på mej och då blev jag sur på maja för att hon blev sur på mej fast det var hennes fel!!!=@
Jag får försöka stå ut med henne tills på fredag. Här är en bild innanvi åkte imorse, man behöver ju inte sminka sej när man är på landet=)


Landet

Imorron åker man till landet kl 06.15 tror jah inte säker, det ska bli skönt men tråkigt att vara borta från mina kompisar.
Ni vet vilka nii är!!=)
Idag var jag më Yasmin, vi var i stan och jag köpte en mascara och en parfym (har inte hittat min USBsladd så jag hittade lite bilder från google)
Den ë vattenfast!
Och en paris hilton parfym
Kommer säkert inte blogga på landet men ni får säkert bilder sen (om jag hittar min sladd)

ingen USB-sladd!!!


På måndag åker jag upp till landet och ska vara där i en vecka. Sen när jag kommer hem drar jag, Jemma och Kemma till Sportscamp. På tåget kommer jag vara deras mamma hahah.
I torsdags kom mina småkusiner, herregud vad de är speedade de springer runt runt i huset och man vill inte vara nära de när de börjar bråka!!!! Sååå jobbiga men den lilla ettåringen ë jättesööt,honom vill man bara behålla=)
Igår var det ju Midsommarafton, jag träffade Jemma på skansen och vi dansade runt Midsommarstången hahahså barnsliga vi ë.
Jag hittar inte min sladd så jag kan inte föra över bilder till datan!!
Nu sitter jag och käkar choklad hahah vilken tjockis man är=)

Baby i was born this way ! ♥


Midsommar!

Idag är det Midsommar vår familj ska till Skansen och där kommer jag träffa Emma för hennes familj har oxå tvingat më henne dit. Ikväll vet jag inte riktigt vad jah gör men det blir antagligen nått kul.
Så glad midsommar!!!

hohoho hAHAH linnéa garv

Halloj
san sitter hemma hos bellish më idash. Vi har varit hemma hos ida och vi slaggade där sen gjorde vi mycket ingenting.
När vi kom hem till bella satt det en stor och ful och gravid spindel så efter mycket om och men och skrik bestämde vi oss för att DÖDA DEN, även fast det bryter mot den svenska lagen att döda. Jag brände den më tändstickor medans ida sprang fram och tillba´ka më vatten(smart va!!) Till slut låg den hjälplöst DÖD på den våta stenen. Nu ska vi keka hahah(käka) lite fisk så vi blir lite klokare (OJ VILKET FINT ORD JAG ANVÄNDE.) Sen vet jag inte riktigt vart jag hamnar=) lite billder, sen kommer det bättre bilder från "min mobil" hahaha mMIN


FINA


Den här frillan gjorde Ida cool va


Här pratar jah i luren më mamma
ciao//fanny


DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP !

DAMP DAMP DAMP !!!! Ska till pappa idag typ.. men jag kan inte skicka sms eller ringa och han svarar inte på fb ! :(((((((((((

Priiiiiiiinskorven ! :)

Idag följde jag med Emma till Eken , för hon skulle stå i matsalen men det skulle Mats med.. Skulle aldrig följt med om Emma inte skulle dit, tyckete synd om henne om hon skulle stått där själv :) så jag gick upp 04:50 .. men vad gör man inte för sina kompisar ;) Vi kollade på Yasmins match dom vann sen kom dom till final med typ förlorade.. blev så jävla spel sugen, fan också att vi inte gick vidare :( Det var bara en boll. Idag åkte prinskorven t Grekland så sitter och pratar med henne på skype :)  / E
( Bildbrist -.- ) 



somna om fanny zznnnaaark

ÅÅÅH vaknade vid tio i tio har försökt somna om men det gå inte!!!
Idag vet jag inte vad jag ska göra men blir nog stanna hemma och kolla på film eller når, får höra më de andra. Nu ska jag nog gå ner och äta frukost.
Här kommer lite bilder från när fluffen Emma lekte më min syrra=)
Haahaha jag var tvungen att ta kort på de!!=)
ciao //fanny

Jag älskar dig idag, imorron och för alltid. Du kommer ha en plats i mitt hjärta tills det slutar slå ! ♥

Godkväll ! ;) Sitter och käkar vatten melon. Känns väldigt tråkigt att man inte ska till Eken imorron och spela.
Vi förlorade med 1 mål men det var klart och tydligt ett mål -.- Men aa skit samma, kan inte göra nåt åt saken.

( Rubriken har inget med inlägget att göra !  ;) ) Hoppas du kan lista ut vem du är hhihi !

Juste Idag kom emma hem från typ nånstans hon har vart utomlands , har saknat dig !! ♥
Imorron vet jag inte vad som händer, om det blir en regning dag blire bara slapp framför tvn.



haahahah

De här gjorde min lillasyrra nyss själv!!!!!
hahah ett par flipflops av kartong typ=)

personen som ljuger och säger att vi är vänner. Som sedan går bakom ryggen på en


Mår illa.

Mår illa som satan känns nästan som jag ska spy, fick en sånn dära kvälning när man spyr :o Hoppas det blir bättre under kvällen för det är verkligen inte kul :( Vi  var ju på Halles bröllop, han var fett fiiin .. inte van och se han i sånt för man brukar oftast se han i mjuksoch jogging skort och sånt ;) Men Bruden var gaalet vacker ! :D
Imorron är det typ sista dagen på Eken cup, tror jag iaf. Ska kämpa på som fan , för vill verkligen vinna satt vi har en chans att komma till slutspels sak.
Ska försöka göra satt jag inte mår illa mer och sen äta nåt. Blir inget mer inlägg idag ! :)
Godnatt ♥

Stakars Mejj !

Jag tycker synd om mig själv just nu för jag har jätte fula ben med Massa sår på. Härligt nu när det är sommar och  man gärna vill gå med Shorts (y' , Men men vad gör man inte.. hahah, Jag stoppade ju ett mål iaf så jaa.
Kom hem för en stund sen vi åt på nån Äcklig Kina resturang :o Sen stressade jag hem satt jag han duscha, för vi ska åka på Halles bröllop !! Gulligt ! ;D Måste skynda mig lite nu, men vi hörs sen :)
( Inte så bra bild kvalite men det får duga ! :) )






DUU DUT TUDUU DU DUTT TUDU!!=)

Idag spelade vi match mot Tumba sen kollalde vi på AIKs herrlag när de spelade nummer 11 var bäst eftersom det nummret har jag oxå. Nu har jag precis dushat, jag haade massor av vita fläckar på benen från de vita linjerna p¨å planen.
OJ hade lite påarmen oxå=)
Men snart bär det av till vår tränares bröllop, jag tror jag kommer gråta=D Men det är typiskt mej att göra, jag börjar nästan alltid gråta när nån annan gråter, MEN INTE OM NÅN KÄNSLLIG PERSOM BÖRJAR GRÅTA FÖR ATT DE FICK EN BOLL I HUVET ELLER NÅTT. Det tycker jag bara är fjantigt=)
Imorron är det match igen mot huddinge vi hoppas inte att det regnar!!
Jag nu håret är inte fixat än men blir nog en liten lock eller nåt
ciao//fanny

BARNKALAS!!=)

har kommit hem från eken nu det var regnigt och lerigt fast inte lika lerigt som det var för 2 år sen. Matcherna gick väll sådär är inte speciellt nöjd sen drack vi jätte mycket powerade(stavning.)
Imorron är det nya tag hoppas åå bättre väder sen åker vi hem duschar och sen åker vi bort på vår tränares bröllop!!
Nu blire min syrras maskerad sen kommer Emma eller Ettan som hon oxå kallas och sen slaggar hon här=)

EKEN CUUUUP

JIIIIIPIIIEE imorron åker vi och ska spela eken cup det roliga më det är att man får umgås më laget och självklart att spela handboll. Det tråkiga är att bella är sjuk och kommer inte få spela imorron och att det kommer regna=(
Förr förra året på eken cup var det jättelerigt och man kunde knappt springa utan att man halkade här kommer två bilder från de året=
oj vad liten bild men ni får nöja er më det
Tänk vadmycket vi har förbättrats kolla liksom..
oj ännu mindre bild men det här är jag typ 2009
och jag 2011!!=)
aja nu måste jag sova eftersom det är uppstigning tidigt imorron
ciao//fanny

Jag kan inte fatta det .. !

det är sommarlov ! och imorron är det Eken ommmmmmmmmmmmmmmmmmg !! Jag sitter och käkar godis och försöker fördröja tiden satt det blir imorron.
Imorron har vi tre matcher och det ska typ regna satt det kanske blir leeerbad ;o
Nu ska jag Kolla på tv och packa väskan !
Hörs imorron !


Jag älskar vårat lag det är så uuunderbart !  hahah ;)

Häääääloooooo

Sitter hemma hos alicia och ska snart äta pannkakor. Linnéa och Ida är oxå här vi har varit ute och fotat typ hela tiden så sen kommer det väll en BILDBOMB haha. Vi sov här hahah mysigt och igår gjorde vi en smarrig efterrätt =P

häe är den hehhe

viiiiiiiiiiiiiiii <3
/fanny
ps. IMORGON Ë DET EKEN!!!!!!!! OCH MAN BLIR UPPHÄMTAD KL 7 =O ZZNNAARRKK!!!!!

tja bitches

haha rubriken=)
Në men idagska jag, Ida kanske Alicia till golfängarna och ha picknik samtidigt som vi kollar på när emma spelar brännboll më klassen!! Sen vet jag inte riktigt vart vi tar vägen sen men efter det blire träning më polarna hahah
Det blev ett kort inlägg nu men det kommer säkert foton sen=)
ciao//fanny

Brännbolls turnering !

Godmorgon ! Ska snart gå t skolan .. Vi ska ha brännbolls turnering idag ;) Och det blir kulit för att några i mitt lag ska ha picknick dära så då kan ja vara lite me dom ! :D Idag efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer.. Förutom att det är träning. Är fan cp glad för jag vet vad jag ska ha på mig på skolavslutningen ( Det är inget speciellt men jaa .. ) Ska försöka äta nåt fast jag inte kan .. Mår illa.

Säger bara , Se upp i backen för nu skjuter BLONDIIIE..
Hahah nädå , jag är faktiskt bra på brännboll :)



ängbybadet

Idag var jao carro på ängbybadet och det var iiiskallt i vattnet  men vi doppade oss ändå(halvt)
mjaaao
FINA!!!

denhär dumma ankan skrämde livet ur mej den var två dm ifån mej och sen öppnade jag ögonen och skrek sen skrattade vi ihjäl oss!!!


haha fail




3 dagar kvar !

Yes ! Snart är det sommar lov ! (: Ska bli så jävla bäst, har längtat sönder ! den här veckan är fakatiskt helt okej, ganska skön :)


Måndag ; 9orna mötte Lärana i fotboll, och sen städning.  ( Lärarna vann på straffar ! -.- )

Tisdag ; Brännbolls tunerig hela dagen.

Onsdag ; Bada med klassen.

Torsdag ; SKOLAVSLUTNING ♥

Fredag ; Eken cup ! :)

Synd att inte alla i laget kommer kunna spela.. Vissa är skadade och några e typ utomlands.
Saknar fluffet och hennes garv !! hahaha ;)
Efter skolan idag så fick jag gå själv till Centrum för Elin och Lollo orkade inte bära på sin packning !! -.-
tack för den. Men jaja, Ska möta mamma i centrum och fixa lite saker.. satt jag missar träningen idag.



OOOORRRAAAAAC

Carro sover här inatt har kollat på Harry Potter och dödsrelikerna del 1 den slutade jätte dåligt tycker jag aja men idag sprang vi "më laget"  eller vi ska ju springa med laget men det blir inte så för typ inga kommer!!!
Men sen efter det så var jag lat och låg mest och latade mej i hängmattan=)
Nu ska vi snarttvätta bort smink och borsta tänderna oc sånt sen blire sängen.

För att...

Jag hatar dig för att du finns.
Jag hatar dig för att du är du.
Jag hatar dig för att du inte hatar mig.
Jag hatar dig för att du vill bli min vän.
Jag hatar dig för att du är så nära.
Jag hatar dig för att du är så långt borta.
Jag hatar dig för att du har förändrats.
Jag hatar dig för att du aldrig glömmer mig.

Jag hatar dig för att du aldrig ger upp.

Godmorgon !

Godmorgon ! Börjar klockan 09.10 idag med ett Matte prov ! Men det blir mitt sista prov ! Wiihi , och sen väntar jag på mitt so prov , men tyvärr tror jag inte jag blev godkänd. Idag är det Fredag jävligt najjs med lite helg ! Fast ännu gladare e ju Fanny såklart efter som dom slutar skolan idag !? Jag är arg på Solna kommun för skolorna slutar sent.
Men det är ju sista vanliga skoldagen idag , och den är inte så jobbig :)
Idag efter skolan så kanske jag ska gå t centrum med Elin om inte yasmin har kommit då : / SNART ÄR DET ..

VIII VAAANN!!!!!!!!!!!!!!!!

WOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO vi vann trodde inte det eftersom vi inte fick poäng för brännbollen men vi vann, vet ni hur glad jag blev jag och carro skrek påvägen hem.
Jag blev jätteglad så jag höll på att kissa på mej haha. MEN VI VANN!!!!!!!!!!!
Nu ska jag käka lite sen åka på träning
ciao//fanny
juste imorron ë det SKOLAVSLUTNING!!! Då ska Emma J komma hem till mej kl 08.00 och då ska jaag locka hennes hår och sen drar hon vid 08.37 sen ska jag fixa mej=)

Nu vinner vi!!!

sitter och äter melon
Igår från kista
Där kom lite bilder!!!
Idag är det poängjakt i skolan, man går runt till lärare gör massa uppgifter och så kan man få xtrapoäng genom att fjäska =)
NU SKA VI VINNA!!!

Jag erkänner att..

Hahha , Kör den saken på fejjsboooken .. Men jag erkänner att jag ska Fixa mig och sen lägga mig i sängen och kolla tv ! Godnatt ! ♥

Längta !! :D

Nu är det bara 9 dagar kvar till Eken och sen 24 dagar kvar till Sporscamp ! Kommer bli Awesome ! ♥
Och 8 dagar till Sommar lov ! ♥ / E



Cp affärer !

Kom hem för en stund sen , är skit arg ! hahha , Hittade inga kläder, köpte ingenting. -.- Och jag och mamma börjar alltid bråka när vi är i affärer för jag tycker att hon har sveriges dåligaste klädsmak! Men jaja , ska åka och kolla med en kompis .. det blir mycket roligare då! Har so prov imorron och jag kommer dö.. Har inte ens gjort en fråga och de e typ 45 frågor ! Men aa , Ska dampa vidare in i duschen nu.




Hell yeah !  / E

emma pemma ja vill klemma hahahah

nu drar ja till kista më Emma J hon skulle köpa nån tröja ja har inga pengar satt ja får väll stå ut
ciao//fanny

TRRÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!

RUBRIK!!
Vi hade ju sundbymaran idag jag blev trea av tjejerna och  det är ju rätt många tjejer i vår skolan!
Vi sprang 4.2km men det har ja redan berättat. Jag och Bella sprang och det är så dåligt më killar som går och när man håller på att springa förbi de kutar de iväg och sen börjar de gå igen.
sen tog jag lite bilder påväg hem i det regniga vädret=)
kolla mina smutsiga strumpor=(
vatten
Lite harmoniska=) bilder sådära=)
//fanny

Bloggning från skolan.

Goddagens ! Sitter här i skolan och har skoltidning, Riktigt kul -.- Slutar om en stund och sen ska jag dra hem och äta lite och sen åka t kista. Måste forsätta skriva min Utverdering nu ! Ses senare ;)

/ Emma ♥

 


.

Vi fick en komentar om att vi ska börja lägga in fler bilder och skriva namn efter inläggen.
Och det ska vi fixa :)

Sten hård träning asså.

Godmorgon ! Blev inget bloggade igår kväll , satt får göra det nu  :) Igår på träningen hade vi en stttteeeeen hård träning, det var typ att man skulle ta ut sig till man kom t väggen eller nåt sånt skit, vi skulle öva på att typ Peppa varandra även fast vi var så trötta att vi typ höll på att dö ,och om man fuskade eller la sig ner så skulle alla i laget straffas för det. A , grymt jobbigt ! Idag efter skolan ska jag åka t kista med Mamma,  vi ska kolla på lite kläder ( Skolavsltnings kläder , och sommar kläder ) Har inte så mycket mer att berätta.

En väldigt pigg tjej ! -.- hahaha , sorry för bild kvaliten .. blev snabbt och suddigt. Ser lite halvt drogad ut.

sundbymaraton!!!

ida ëre då sundbymaraton ska över till Ida nu för att fixa oss det här är vad jag ungefär kommer ha på mej
syns efter skolan då jah kommer varahelt slut//fanny

MAGTRÖÖJA

Jag hade magtröja på mej idag!!Hmm intressant!!
HAHAHA mage!!!

tränade inte idag känner mej fortfarande lite förskyld men tänker springa sundbymaraton iallafall. Det är så att vi har två dagar innan skolan slutar skolan nått som heter sundbydagarna pallar inte förklara men iaf man ska springa sundbymaraton på 4,2km samtidigt som man är utklädd till något men man måste inte sen får man poäng och det är en tävling mellan klasserna och sen vinner man(vår klass vann förra året)
NU FÖRKLARADE JAG IALLAFALL!!! hoppas ni förstår juste jag, Bella, Alicia, Ida och Linnéa ska vara hippies=)
peace//fanny

Tjooockiis ;D

Sitter hära och käkar glass och godis innan träningen, det är jävligt bra ! :D
Ska byta om nu och sen bege mig mot träning ! ♥


Juste , som fanny berättade.  Ni får gärna komentera vad ni vill ha mer av satt vi kan förbättra bloggen ;)

Jag smälter boooooooort.

Godagens ! Det är svin varmt ute, och såklart så sätter jag på mig helt fel kläder, Har gått med Jeans och en kofta idag ! Duktiigt. Har jävligt jobbig huvudvärk just nu, men ska dricka vatten satt de kanske blir bra. Idag är det träning Shuuhoo , kulit.. men jag orkar inte har jävligt ont i huvet , och då brukar jag bli sur. Idag i skolan skulle vi gå till BB ( Godis affär ) och köpta dricka, slush klubbor och aa.. Sen när vi står där och ska betala så , har inte Lovisa pengarna med sig ! Fan vad sura vi blev. Måste åka och köpta sommar kläder, har typ inga.


( Bildbriiist )



BORIIING

kom igen nu ni måste börja kommentera det är inge kul att blogga om ni inte skriver vad ni tycker och tänker!!!
vad ska vi förbättra i bloggen vad vill ni ha meer av veckans snygging, dagens outfit, skriv vad ni vill!!! =)

Det här är min framtida hund

så sööt

Tack så mycket !

Tack så mycket cilla ! Bloggen blev galet fin.


jaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!

nu ëre riktigt hett ute kl är fem och jah ligger i hängmattan och tare lungt!!!
det är värkligen sommar ute, älskar sommaren!!!
vi har ju varit nere i halmstad och firat min faster det var kul sen va jag më emilie, vi var på äventyrslandet hehhe här kommer bilderna från halmstad:
JAG OCH MAJA PÅVÄG HEM!!!!!
MIN SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING

Förlåt , förlåt !! :o

Hej allihopa, Sorry för att ingen av oss har bloggat. Men jag har vart hemma hos min pappa och glömde data sladden. Ska berätta lite om mina dagar.

Onsdag ; Min syrra tog studenten , satt jag var ledig hela dagen.

tordag ; Hände inget speciellt.

Fredag - Söndag ; Landet.

Och sen idag då, det har inte hänt något speciellt. Men kom hem till mamma idag.
Känns jävligt surt att alla slutar typ den här veckan medanst jag slutar 16 de , En vecka efter alla andra. Inte okej!
Men men , dagen efter skolavsluningen är det Eken, längtar ! Vi kommer bara få möta bra lag, förutom ett. (:

nu drar man till halmstad!!!!

RUBRIK!!
Ska bli grymt skönt hoppas ja hinner träffa mina kompisar!!
Igår var man ju på studentmottagning och man drack lite rosévin(stavning) och cider utan att päronen märkte nått=)
N ska jah gå och sminka mej så vikan åka ciao//fanny
ida,
alicia,
jennifer
härta!!hjärta!!hjärta

längesen

det var längesen jag bloggade varit mycket nu sista tiden
nu ska jag iväg på studentmottagning och imooron beger man sej ner på älskade halmstad där man bodde en gång i tiden!
kommer troligen hem från halmstad på lördag.
här kommer en gammal bild



RSS 2.0